Deze charmante woning gelegen in een doodlopende straat dateert van 1992 en is doorheen de jaren flink veranderd. Vooral op energiezuinig vlak heeft deze karaktervolle woning een ware metamorfose ondergaan. Zo zijn er zonnepanelen geplaatst, thermische panelen in combinatie met zonneboiler en nieuwe dubbele beglazing die een 0,8 waarde kunnen voorleggen. Uiteraard kon een nieuwe keuken en een tweede badkamer op het gelijkvloers niet uitblijven. Een ruime veranda en bureau met nieuwe maatkasten maken het complete plaatje af. De ruime woning telt 3 kamers,  2 badkamers en beschikt over een grote tuin met overdekt terras. Op zoek naar ruimte en functionaliteit? Kom zeker deze woning bezoeken want met een magazijn van 5 x 8 meter is dit pand zelfs geschikt voor het uitbouwen van een zelfstandige activiteit. 

€ 389.000

slim verkocht zonder makelaar. 12.720 € bespaard aan commissie.

GEBOUWD
GEBOUWD

1992

Gerenoveerd
Gerenoveerd

2007-2017

TERREIN
TERREIN

1.000 m²

WONING
WONING

170 m²

KAMERS
KAMERS

3

BADKAMERS
BADKAMERS

2

Woordje van de eigenaar:

Hallo, wij zijn Lode en Chris. We hebben een appartement in de buurt op het oog want doordat ik recent gestopt ben met mijn beroepsactiviteit als loodgieter/chauffagist willen we wat kleiner gaan wonen. Ik kan jullie nu al verzekeren dat het hier prettig vertoeven is. Vooral de aangename tuin en ruime omgeving maken deze plek ideaal. Bel me gerust voor meer info of een afspraak. Ik leid jullie met veel plezier even rond. 

Tot snel!

CONTACTEER LODE

Uitrusting

Centrale verwarming gas
Inductie fornuis
Oven
Afwasmachine
Microgolfoven
Ingebouwde koelkast
Inloopdouche
Waterverzachter

Zonnepanelen
Regenput 10.000 l.
Condensatieketel
Sierradiatoren
Gashaard
Overdekt terras met lichtstraat
Carport
Atelier/Magazijn

In de buurt

De woning is gelegen in een doodlopende straat. De hele buurt is kindvriendelijk door het autoluwe karakter van de wijk. Een schooltje voor de kleinsten vind je al op wandelafstand, een prima middelbare school bereik je veilig met de fiets. De meeste winkels kan je makkelijk al fietsend bereiken en door de vlotte verbinding met de autostrades E314 en E19 ben je met de wagen snel in Brussel, Mechelen, of Leuven. De luchthaven van Zaventem is op slechts 15 kilometer en vlot te bereiken met het openbaar vervoer. Kom zeker deze leuke buurt verkennen en waarom niet meteen met de fiets want door de ligging vlak naast een natuurgebied ligt deze woning op een van de mooiste wandel- en fietsknooppunten van Vlaanderen. 

  Agent

  Lode Van Winkel

  Phone Calls 015 64 84 64 Message info@hellohome.be

  Stuur een bericht naar Lode.

  ADRES

  Laekestraat 13

  3190 Boortmeerbeek

  BEZICHTIGINGEN

  Op afspraak.

  TELEFOON

  015 64 84 64

  E-MAIL

  info@hellohome.be

  Zelf je woning verkopen?

  Hello Home is speciaal opgericht zodat jij je woning zelf succesvol kan verkopen. We kunnen met een gerust hart zeggen dat bij ons de klant op de eerste plaats komt en dat zij, dankzij ons, duizenden euro’s besparen aan commissie!

  Neem snel een kijkje op onze website en kom alles te weten over onze unieke werking. 

  bezoek Hello Home

  Powered by hellohome.be

  Slim verkopen, zonder makelaar.

  Share This